Neuropsykiatrinen valmennus

Neuropsykiatrinen eli nepsy-valmennus on ohjauksellinen kuntoutusmenetelmä. Se on käytännönläheistä ja tavoitteellista ja lähtee asiakkaan nykyhetken tarpeista. Nepsy-valmennus sopii henkilöille, joilla on neuropsykiatrinen erityisvaikeus kuten ADHD tai Aspergerin tai Touretten oireyhtymä, kielellinen erityisvaikeus tai aivovamma. Se sopii myös mielenterveyskuntoutujille tai henkilöille, joilla on esim. vaikeuksia selviytyä opiskelusta tai elämän muutostilanteista.

Nepsy-valmennus sopii lapsille, nuorille, aikuisille ja perheille. Nepsy-valmennuksen tausta-ajatuksena on ratkaisu- ja voimavarakeskeisyys. Valmennus tähtää arkielämästä selviytymiseen sekä sosiaalisten suhteiden ja sosiaalisten verkostojen tukemiseen. Valmennusta kohdistetaan tarvittaessa myös asiakkaan lähipiiriin ja toimintaympäristöön, esimerkiksi kouluun.

Nepsy-valmennuksessa tavoitteet asetetaan asiakkaan nykyhetken tarpeiden, toiveiden ja odotusten mukaan realistisesti. Arjen vaikeuksista selviämisestä ja ongelmien ratkaisuista tehdään tavoitteita. Tavoitteiden laadintaan osallistuu asiakas ja valmentaja, mahdollisesti myös perhe ja lähettävä taho. Nepsy-valmennus on pitkäjänteistä työtä ja sitä tehdään vähintään 10 – 30 tapaamiskerran sarjana. Valmennukseen voi hakeutua yksityisesti tai maksusitoumuksella. Maksusitoumusta voi kysyä esimerkiksi oman kotikunnan sosiaali- tai terveyspuolelta.

Tarjoamme neuropsykiatrista valmennusta Koillismaan ja Rovaniemen seuduilla.

Lisätietoja

Koillismaa
Neuropsykiatrinen valmentaja Viivi Törmänen p. 040 168 2763
Neuropsykiatrinen valmentaja Päivi Käkelä p. 0400 148 662

Rovaniemen seutu
Neuropsykiatrinen valmentaja Pirjo Matinmikko p. 040 168 2981

ADHD tutuksi
ADHD Liitto

Ksakki ry
y-tunnus
2534499-3

Postiosoite
PL 13
93601 Kuusamo

Kuusamon toimipiste
Airotie 2b
93600 Kuusamo

Rovaniemen toimipiste
Varastotie 2
96320 Rovaniemi

Lisätietoja
0400 225 587
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.