JATKOON-hanke

JATKOON-hanke

Kouluttaudu, työllisty tai jatkotyöllisty.

JATKOON -hanke toimii Kuusamossa ja kohderyhmää ovat:

  • 25 - 49 -vuotiaat työnhakijat, joilla on pitenevä työttömyys sekä osaamisen kehittämiseen tai työllistymisen tukeen liittyviä tarpeita.
  • kaikista työnhakijoista ammattikouluttamattomat tai muutoin heikommassa työmarkkinatilanteessa olevat vähintään vuoden työttömänä olleet työnhakijat.

Lue lisää

DIGIARKI HALLINTAAN

DIGIARKI HALLINTAAN

Digiarki hallintaan -hankkeessa keskitytään opiskelijoiden, koulutuksiin hakeutujien, työttömien työnhakijoiden (mukaan lukien osatyökykyiset), työelämän ulkopuolella olevien (mukaan lukien kuntoutujat) sekä opetus- ja ohjaushenkilöstön digitaitojen kehittämiseen aina arjen taidoista, opinnoissa ja työelämässä tarvittaviin taitoihin. 

Lue lisää

Tulevat hankkeet

Tulevat hankkeet

Olemme aktiivinen oman alueen kehittäjä ja suunnittelemme oman alueen palveluita tukevia hankkeita yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Voimme hyödyntää hanketoiminnassamme Raha-automaattiyhdistyksen, TE-toimistojen, ERS:n ja eri ministeriöiden rahoituskanavia. Hankeideoita otamme mielellään vastaan.

Lisätietoja
Palvelupäällikkö Anne Multas p. 0400 225 587

Tuottavuuden ja hyvinvoinnin kehittäminen Koillismaalla

Tuottavuuden ja hyvinvoinnin kehittäminen Koillismaalla

Kohderyhmänä ovat Koillismaan pienet yritykset sekä yhdistykset ja Kuusamon kaupungin Osallisuus- ja hyvinvointipalvelut Askel. 
Mukaan mahtuu noin 30 pientä yritystä/yhdistystä ja niiden 100 työntekijää. Lisäksi kehittämistoimiin voivat osallistua muutkin alueen toimijat. 
Tuottavuuden ja työhyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostuneille yrittäjille ja työyhteisöille on vielä tilaa -  ota yhteyttä hankepäällikköön.

Lue lisää

LUMI Luonnollinen, luova minä – polkuja hyvinvointiin

LUMI Luonnollinen, luova minä – polkuja hyvinvointiin

Kohderyhminä ovat työmarkkinoille heikosti integroituneet ryhmät erityisesti nuoret, ikääntyneet, osatyökykyiset, koulupudokkaat, maahanmuuttajataustaiset sekä henkilöt, joilla on neuropsykiatrisia haasteita.

Ksakki ry
y-tunnus
2534499-3

Postiosoite
PL 13
93601 Kuusamo

Kuusamon toimipiste
Airotie 2b
93600 Kuusamo

Rovaniemen toimipiste
Varastotie 2
96320 Rovaniemi

Lisätietoja
0400 225 587
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.